Ezt a hirdetést archiválták.

Raktárvezető kollégánkat keressük

Bonyhád
5 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4213289
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállítmányozás, Logisztika
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Supply chain. Kaotikus raktárkezelés. FIFO. SAP. ADR – ha ezek mondanak neked valamit, akkor az első kritériumot ki is pipálhatod, és olvass tovább, mert bizony éppen raktárvezetőt keresünk bonyhádi cégünkhöz!
 
 
Az autóipari szegmensben dolgozunk, beszállítócégként. Kizárólag prémium kategóriás termékeket gyártunk, olyan autók beltéri design elemeit, mint pl. az Audi, Mercedes, Porsche vagy a Lamborghini.
Német cég révén elengedhetetlen, hogy tudj magabiztosan kommunikálni németül, és ha beérkezik az postafiókodba egy német nyelven íródott e-mail, akkor azért arra jó, ha tudsz érdemben reagálni!
 
A leendő raktárvezetőnknek egy 20 fő körüli raktáros csapatot kell majd irányítania, akik között raktáros és anyagmozgató kollégák vannak, ezért szeretnénk, ha rendelkeznél már ilyen jellegű tapasztalattal, hiszen fontos, hogy gyorsan képes legyél átlátni a folyamatokat, tudd, hogy kinek mi a feladata, ezáltal lecsökkentve a feladatok elvégzésének idejét.
Napi szinten szükséges koordinálnod és ellenőrizned majd a logisztikai folyamatokat.
Ügyelned kell arra, hogy minden folyamat zökkenőmentesen menjen a raktárban (természetesen az idevágó jogszabályi, munka-, és tűzvédelmi előírások figyelembe vételével! ???? )
Jelenleg folyamatos leltár van nálunk, amely szúrópróbaszerű ellenőrzéseket jelent, fontos, hogy ezek pontosságáért felelősséget kell vállalnod.
További feladat a beszámolók, jelentések készítése, a kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzése, valamint az éves és időszakos leltárokan történő aktív részvétel.
 
Jelenleg SAP rendszerben és QuInSys-ben dolgozunk, tehát ha van már ezekkel a rendszerekkel ismertséged, az nagyon jó.
Egy középfokú végzettség és 2-3 éves raktárvezetői tapasztalat a beugró, de ha van szakirányú (esetleg felsőfokú) végzettséged az előnyt fog jelenteni számodra a pályázáskor.
Szeretnénk ha az új kollégánk jól tudna bánni a szavakkal és az emberekkel egyaránt, határozott fellépésével pedig az önálló döntéshozatal sem jelentene gondot.
Fontosak a számítógépes ismeretek is, mint már említettük egyrészt a vállalatirányítási rendszer miatt, másrészt pedig az Office programok + az Outlook kezelése végett.
 
Ha szimpatikus a munkakör, és szívesen dolgoznál csapatban, vezető pozícióban, mi ezt tudjuk kínálni
ha nem bonyhádi vagy, térítjük a munkába járást, busszal és autóval is
jó fizetésre számíthatsz a tapasztalatod és a képességeid függvényében
Erzsébet utalványt adunk a dolgozóinknak – három teljes ledolgozott hónapot követően
egy jó hangulatú csapat fog várni téged
ingyen kávét adunk, hogy ne veszítsd el a lendületet a nap során
hosszú távon számíthatsz rá, hogy a munkáltatód leszünk
modern gyártócsarnokkal, és a munkához szükséges eszközökkel várunk majd.
 
 
Amennyiben szívesen dolgoznál nálunk, gyere be hozzánk személyesen a bonyhádi Ipari Parkba, vagy küldj egy önéletrajzot az

Elhelyezkedés
Bonyhád

 
Elhelyezkedés
Bonyhád